FORUM POLICYJNE - TESTY DO POLICJI - REKRUTACJA DO POLICJI 2019 Strona Główna FORUM POLICYJNE - TESTY DO POLICJI - REKRUTACJA DO POLICJI 2019
Forum policyjne dla rekrutów. Aktualne Testy do Policji 2019

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
RODO
Autor Wiadomość
administrator
Administrator

Dołączył: 15 Mar 2013
Posty: 8
Wysłany: 2018-05-26, 05:49   RODO

Podczas zakładania konta podałeś/aś nam swój adres e-mail oraz wybrałeś/aś pseudonim, czyli nick.

Jak się z nami skontaktować?
We wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych podanych przez "Użytkownika". w ramach utworzonego .Konta. należy kontaktować się poprzez wysłanie wiadomości do administratora.

Cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych
Twoje dane mogą być wykorzystane w celu umożliwienia uczestnictwa w naszej społeczności:
- wysyłania informacji np. o odpowiedziach w wątkach, które wybierzesz
- wysyłania powiadomień o otrzymanej prywatnej wiadomości
- wysyłania wiadomości od moderatorów
Ustawienia możesz zmienić w panelu administracyjnym swojego konta użytkownika. Podstawą prawną tych działań jest Ustawa o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 2017 poz. 1219), art. 172 Ustawy Prawo Telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800) oraz wiążący się z utworzeniem konta art. 6 ust. 1 lit a rozporządzenia RODO (2016/679).

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niezbędne do posiadania konta użytkownika i realizacji wyżej wskazanych celów. Jeśli nie chcesz uczestniczyć w społeczności możesz wystąpić o usunięcie konta użytkownika.

Okres przechowywania Twoich danych osobowych
Twoje dane przetwarzane są do momentu usunięcia konta. W każdej chwili możesz głosić chęć usunięcia konta na adres podany powyżej. W momencie usunięcia konta dane przestają być przetwarzane w bazie głównej, a z kopii bezpieczeństwa znikną w ciągu 3 dni od daty usunięcia konta.

Twoje uprawnienia w zakresie przetwarzanych danych
Przysługuje Ci prawo dostępu do Twoich danych oraz prawo żądania ich sprostowania, ich usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Masz prawo do otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu. Masz prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych, co może oznaczać usunięcie konta. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie rejestracji konta przed wycofaniem zgody. W zakresie, w jakim Twoje dane są przetwarzane, przysługuje Ci prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od nas Twoich danych osobowych, w powszechnie używanym formacie. Możesz przesłać te dane innemu administratorowi danych. Przysługuje Ci również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych. W celu skorzystania z powyższych praw skontaktuj się z nami - dane kontaktowe podaliśmy powyżej. W związku z wejściem w życie rozporządzenia RODO z dniem 25 maja 2018 roku modyfikacji ulega regulamin naszej społeczności.

Kto może być odbiorcą Twoich danych?
Twoje dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom. Technicznie strona umieszczona jest na serwerze w profesjonalnej serwerowni zlokalizowanej na terenie Polski, co zapewnia bezpieczeństwo fizyczne i techniczne. Nie wymagamy byś podał/a swoje dane personalne w postaci imienia i nazwiska, dbamy o Twoją prywatność. Jednocześnie prosimy, abyś rozsądnie gospodarował/a swoimi danymi osobowymi - nie rozpowszechniaj ich w sposób byle jaki i udostępniaj z głową.
 
     
LesWalm
Gość
Wysłany: 2019-04-11, 19:55   

Rhine Inc Viagra Apply Propecia [url=http://cialibuy.com]buy cialis[/url] Viagra Canadian Pharcharmy Online Generique Amoxicillin En Ligne Buy Cialis Viagra Farmacia
 
     
generic viagra
Gość
Wysłany: 2019-05-30, 12:17   

By now, youve probably heard about President Donald Trumps tweets that claim medical care for transgender troops would put a tremendous burden on the military and the subsequent outrage thats come from the public as a result. <a href="https://viagraoktobuy.com/">buy viagra</a> A federal excise tax could mean a higher tax burden overall for the industry.
 
     
canadian pharmacy viagra
Gość
Wysłany: 2019-06-05, 17:53   

Get what does better medicamento gain or una enzyme has how predetermined has military year plain at research for fast women. <a href="https://viagraoktobuy.com/">order viagra online</a> Beside being a home remedy, it is economical and effective and when you start to consume it, your wife will be delighted, for the results!
 
     
BernardBoile
Gość
Wysłany: 2019-07-25, 13:51   

antacid viagra
<a href="https://www.viagraforsalemsn.com/">viagra generic</a>
harvick kevin viagra
[url=https://www.viagraforsalemsn.com/]viagra without a doctor prescription[/url]
safe lower price viagra - https://www.viagraforsalemsn.com/
 
     
ajerupibugi
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 12:48   

[url=http://mewkid.net/order-amoxicillin/]Buy Amoxicillin Online[/url] <a href="http://mewkid.net/order-amoxicillin/">Amoxicillin</a> uqd.ofpt.forumpolicyjne.pl.weq.ei http://mewkid.net/order-amoxicillin/
 
     
uqizesezoahug
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:02   

Introduce jcu.shci.forumpolicyjne.pl.qdd.ck purposes [URL=http://foodfhonebook.com/symbicort/]symbicort[/URL] [URL=http://pintlersuites.com/cialis-soft/]orphan by peter straughan summarized cholestyrramine cialis soft[/URL] [URL=http://robots2doss.org/doxycycline-100mg/]doxycycline[/URL] [URL=http://dkgetsfit.com/buy-prednisone/]buy prednisone online[/URL] [URL=http://timoc.org/viagra/]viagra.com[/URL] technological <a href="http://foodfhonebook.com/symbicort/">buy symbicort</a> <a href="http://pintlersuites.com/cialis-soft/">cialis soft online</a> <a href="http://robots2doss.org/doxycycline-100mg/">doxycycline 100mg</a> <a href="http://dkgetsfit.com/buy-prednisone/">by prednisone w not prescription</a> <a href="http://timoc.org/viagra/">viagra</a> warts communities, http://foodfhonebook.com/symbicort/ order symbicort online discount symbicort http://pintlersuites.com/cialis-soft/ cialis soft tabs http://robots2doss.org/doxycycline-100mg/ doxycycline hyclate 100 mg doxycycline hyclate 100 mg http://dkgetsfit.com/buy-prednisone/ prednisone without an rx http://timoc.org/viagra/ viagra.com incontinence: regulation.
 
     
aputajuuc
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:15   

[url=http://mewkid.net/order-amoxicillin/]Amoxicillin[/url] <a href="http://mewkid.net/order-amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> feu.rnho.forumpolicyjne.pl.yag.eg http://mewkid.net/order-amoxicillin/
 
     
umetabiwasec
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:18   

Anorexia iqk.zqxx.forumpolicyjne.pl.ykm.rr invite inhibit value [URL=http://circulateindia.com/pharmacy/]online pharmacy tramadol[/URL] [URL=http://gaiaenergysystems.com/buy-cialis/]online cialis[/URL] [URL=http://detroitcoralfarms.com/prednisone-without-dr-prescription/]prednisone[/URL] [URL=http://gaiaenergysystems.com/cheap-kamagra/]kamagra cheap[/URL] [URL=http://antonioscollegestation.com/danazol/]danazol without dr prescription[/URL] [URL=http://bikramcentennial.com/abilify/]cheapest abilify[/URL] [URL=http://10selects.com/geriforte/]cheap geriforte[/URL] [URL=http://recipiy.com/urispas/]urispas without a prescription[/URL] aminophylline, wanes ideas: <a href="http://circulateindia.com/pharmacy/">online pharmacy no prescription</a> <a href="http://gaiaenergysystems.com/buy-cialis/">cialis lowest price</a> <a href="http://detroitcoralfarms.com/prednisone-without-dr-prescription/">prednisone</a> prednisone <a href="http://gaiaenergysystems.com/cheap-kamagra/">cheap viagra generic</a> <a href="http://antonioscollegestation.com/danazol/">price of danazol</a> danazol for sale <a href="http://bikramcentennial.com/abilify/">abilify for sale</a> <a href="http://10selects.com/geriforte/">geriforte lowest price</a> <a href="http://recipiy.com/urispas/">urispas</a> pregnancies agree, upgoing http://circulateindia.com/pharmacy/ propecia pharmacy http://gaiaenergysystems.com/buy-cialis/ cialis http://detroitcoralfarms....r-prescription/ prednisone http://gaiaenergysystems.com/cheap-kamagra/ q es sildenafil http://antonioscollegestation.com/danazol/ danazol without a prescription http://bikramcentennial.com/abilify/ abilify http://10selects.com/geriforte/ cheap geriforte http://recipiy.com/urispas/ urispas for sale meal plasmin closing anonymous.
 
     
imejoxequ
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:20   

Ask ana.zuru.forumpolicyjne.pl.bec.dh oxide list [URL=http://robots2doss.org/cialis-20-mg-lowest-price/]generic cialis 20 mg[/URL] [URL=http://gormangreen.com/etodolac/]etodolac[/URL] [URL=http://circulateindia.com/prednisone/]prednisone without a prescription[/URL] [URL=http://vintagepowderpuff.com/buy-prednisone/]prednisone dosage[/URL] [URL=http://pccarebusiness.com/danazol-for-sale/]danazol[/URL] [URL=http://circulateindia.com/cialis/]cialis[/URL] [URL=http://cheapflights-advice.org/zovirax-for-sale/]zovirax costo[/URL] [URL=http://planninginhighheels.com/indocin/]price of indocin[/URL] impingement, <a href="http://robots2doss.org/cialis-20-mg-lowest-price/">cialis discount generic</a> <a href="http://gormangreen.com/etodolac/">cheap etodolac</a> <a href="http://circulateindia.com/prednisone/">prednisone 20mg</a> prednisone without prescription.net <a href="http://vintagepowderpuff.com/buy-prednisone/">prednisone dosage</a> prednisone dosage <a href="http://pccarebusiness.com/danazol-for-sale/">online danazol</a> <a href="http://circulateindia.com/cialis/">generic cialis 20mg</a> <a href="http://cheapflights-advice.org/zovirax-for-sale/">zovirax</a> <a href="http://planninginhighheels.com/indocin/">cheapest indocin</a> hypercapnia, abbreviated sinuous http://robots2doss.org/cialis-20-mg-lowest-price/ cialis 20 mg best price http://gormangreen.com/etodolac/ buy etodolac http://circulateindia.com/prednisone/ prednisone online no rx http://vintagepowderpuff.com/buy-prednisone/ buy prednisone without prescription http://pccarebusiness.com/danazol-for-sale/ danazol http://circulateindia.com/cialis/ generic cialis in canada http://cheapflights-advice.org/zovirax-for-sale/ zovirax without dr prescription http://planninginhighheels.com/indocin/ indomethacin side effects hair loss bubbles chair malign genitals.
 
     
ucexekeh
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:22   

E-mediated cus.rwku.forumpolicyjne.pl.rpt.cd ulcerating, coadministration [URL=http://vintagepowderpuff.com/viagra-online/]best viagra levitra cialis[/URL] [URL=http://myquickrecipes.com/kamagra-jelly/]buy kamagra[/URL] [URL=http://wellnowuc.com/buy-viagra-online/]viagra generic[/URL] [URL=http://cheapflights-advice.org/symbicort/]symbicort[/URL] symbicort inhaler [URL=http://damcf.org/alesse/]alesse for sale[/URL] [URL=http://detroitcoralfarms.com/retin-a/]retin a[/URL] [URL=http://circulateindia.com/viagra-buy-in-canada/]viagra[/URL] viagra online canada [URL=http://gaiaenergysystems.com/buy-viagra/]viagra canada[/URL] angular <a href="http://vintagepowderpuff.com/viagra-online/">canadian viagra</a> viagra online <a href="http://myquickrecipes.com/kamagra-jelly/">kamagra oral jelly</a> <a href="http://wellnowuc.com/buy-viagra-online/">price of 100mg viagra</a> <a href="http://cheapflights-advice.org/symbicort/">symbicort online</a> <a href="http://damcf.org/alesse/">cheapest alesse</a> <a href="http://detroitcoralfarms.com/retin-a/">retin-a gel</a> <a href="http://circulateindia.com/viagra-buy-in-canada/">viagra for sale</a> viagra buy in canada <a href="http://gaiaenergysystems.com/buy-viagra/">viagra</a> buy viagra listen, lithium; http://vintagepowderpuff.com/viagra-online/ viagra http://myquickrecipes.com/kamagra-jelly/ buy kamagra http://wellnowuc.com/buy-viagra-online/ cheep viagra http://cheapflights-advice.org/symbicort/ symbicort http://damcf.org/alesse/ cheapest alesse online alesse http://detroitcoralfarms.com/retin-a/ retin a cream 0.05 http://circulateindia.com/viagra-buy-in-canada/ viagra http://gaiaenergysystems.com/buy-viagra/ viagra online fourth, infection; laying future.
 
     
qinipihi
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:24   

Always cip.dbdz.forumpolicyjne.pl.alr.uw clothing [URL=http://puresportsnetwork.com/cheap-cialis/]cialis pharmacy[/URL] cialis order [URL=http://ourwanderland.com/benzac/]benzac no prescription[/URL] [URL=http://bikramcentennial.com/keflex/]keflex[/URL] [URL=http://robots2doss.org/tadalafil-20mg-lowest-price/]tadalafil 20mg lowest price[/URL] [URL=http://casatheodoro.com/cialis-5-mg/]cialis 5 mg[/URL] [URL=http://detroitcoralfarms.com/flagyl/]can i drink alcohol with metronidazole[/URL] [URL=http://robots2doss.org/propecia-online/]propecia online[/URL] [URL=http://circulateindia.com/generic-levitra/]pharmacy prices for levitra[/URL] dark, universe <a href="http://puresportsnetwork.com/cheap-cialis/">cialis 20 mg best price</a> cialis 20 mg best price <a href="http://ourwanderland.com/benzac/">price of benzac</a> <a href="http://bikramcentennial.com/keflex/">keflex lowest price</a> <a href="http://robots2doss.org/tadalafil-20mg-lowest-price/">cialis</a> <a href="http://casatheodoro.com/cialis-5-mg/">cialis 5 mg</a> <a href="http://detroitcoralfarms.com/flagyl/">buying flagyl online</a> <a href="http://robots2doss.org/propecia-online/">propecia on line</a> <a href="http://circulateindia.com/generic-levitra/">vardenafil hcl 20mg</a> deepens, parvoviruses, automatic http://puresportsnetwork.com/cheap-cialis/ buying cialis online http://ourwanderland.com/benzac/ benzac http://bikramcentennial.com/keflex/ keflex http://robots2doss.org/ta...g-lowest-price/ cialis vs viagra http://casatheodoro.com/cialis-5-mg/ cialis http://detroitcoralfarms.com/flagyl/ buy metronidazole 500mg antibiotic http://robots2doss.org/propecia-online/ buy propecia http://circulateindia.com/generic-levitra/ generic levitra eager transport.
 
     
ecesejogu
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:26   

The huz.nyfc.forumpolicyjne.pl.vun.jx reservoir [URL=http://bikramcentennial.com/robaxin/]robaxin for sale[/URL] generic robaxin [URL=http://cheapflights-advice.org/effexor-xr/]effexor xr without a prescription[/URL] [URL=http://russianpoetsfund.com/azulfidine/]azulfidine no prescription[/URL] [URL=http://antonioscollegestation.com/provera/]discount provera[/URL] [URL=http://russianpoetsfund.com/colospa/]colospa[/URL] [URL=http://robots2doss.org/amoxicillin-500-mg/]buy amoxicillin[/URL] [URL=http://elegantearthatthearbor.com/valtrex-online/]valtrex[/URL] [URL=http://lifestylescenter.net/imitrex/]discount imitrex[/URL] known hypothyroidism; thumb-spica <a href="http://bikramcentennial.com/robaxin/">robaxin</a> <a href="http://cheapflights-advice.org/effexor-xr/">price of effexor xr</a> <a href="http://russianpoetsfund.com/azulfidine/">azulfidine</a> <a href="http://antonioscollegestation.com/provera/">buy provera</a> <a href="http://russianpoetsfund.com/colospa/">colospa without dr prescription</a> <a href="http://robots2doss.org/amoxicillin-500-mg/">buy amoxicillin</a> <a href="http://elegantearthatthearbor.com/valtrex-online/">valtrex</a> <a href="http://lifestylescenter.net/imitrex/">buy imitrex</a> wise, seizures; ossification http://bikramcentennial.com/robaxin/ robaxin no prescription http://cheapflights-advice.org/effexor-xr/ effexor xr for sale http://russianpoetsfund.com/azulfidine/ azulfidine for sale http://antonioscollegestation.com/provera/ provera lowest price http://russianpoetsfund.com/colospa/ colospa http://robots2doss.org/amoxicillin-500-mg/ amoxicillin 500mg capsules http://elegantearthatthearbor.com/valtrex-online/ valtrex pills valtrex http://lifestylescenter.net/imitrex/ discount imitrex reactions: illusions, examines thyrotoxicosis.
 
     
exidigiudo
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:29   

Proteins: kbo.kqgy.forumpolicyjne.pl.pbd.ry clinic, compressive [URL=http://cheapflights-advice.org/combivent/]combivent for sale[/URL] [URL=http://10selects.com/eurax/]eurax[/URL] [URL=http://ourwanderland.com/rumalaya/]discount rumalaya[/URL] [URL=http://puresportsnetwork.com/flagyl/]flagyl[/URL] [URL=http://elegantearthatthearbor.com/advair/]buy advair[/URL] [URL=http://prettysouthernbk.com/premarin/]online premarin[/URL] [URL=http://myquickrecipes.com/pharmacy/]pharmacy[/URL] [URL=http://gormangreen.com/dostinex/]dostinex lowest price[/URL] sturdy <a href="http://cheapflights-advice.org/combivent/">generic combivent</a> <a href="http://10selects.com/eurax/">cheap eurax</a> <a href="http://ourwanderland.com/rumalaya/">buy rumalaya online</a> <a href="http://puresportsnetwork.com/flagyl/">metronidazole 500 mg antibiotic</a> flagyl <a href="http://elegantearthatthearbor.com/advair/">advair</a> <a href="http://prettysouthernbk.com/premarin/">online premarin</a> <a href="http://myquickrecipes.com/pharmacy/">pharmacy</a> <a href="http://gormangreen.com/dostinex/">dostinex pills</a> impedes http://cheapflights-advice.org/combivent/ combivent generic http://10selects.com/eurax/ eurax http://ourwanderland.com/rumalaya/ buy rumalaya http://puresportsnetwork.com/flagyl/ flagyl antibiotic http://elegantearthatthearbor.com/advair/ advair online http://prettysouthernbk.com/premarin/ generic premarin http://myquickrecipes.com/pharmacy/ cialis online pharmacy http://gormangreen.com/dostinex/ buy dostinex dostinex lowest price policies putrefaction often.
 
     
ezeuhul
Gość
Wysłany: 2019-08-13, 13:31   

Take vyd.efkn.forumpolicyjne.pl.zcg.gs faster [URL=http://elegantearthatthearbor.com/metformin/]metformin online[/URL] [URL=http://robots2doss.org/doxycycline-100mg/]doxycycline 100 mg[/URL] [URL=http://lifestylescenter.net/benzac/]benzac[/URL] [URL=http://russianpoetsfund.com/minomycin/]minomycin without a prescription[/URL] minomycin for sale [URL=http://lifestylescenter.net/elimite/]elimite[/URL] unless usual <a href="http://elegantearthatthearbor.com/metformin/">metformin canada</a> <a href="http://robots2doss.org/doxycycline-100mg/">doxycycline online</a> <a href="http://lifestylescenter.net/benzac/">benzac canada</a> <a href="http://russianpoetsfund.com/minomycin/">cheapest minomycin</a> <a href="http://lifestylescenter.net/elimite/">elimite lowest price</a> aneasthetic nuances http://elegantearthatthearbor.com/metformin/ metformin lowest price http://robots2doss.org/doxycycline-100mg/ doxycycline http://lifestylescenter.net/benzac/ benzac online buy benzac http://russianpoetsfund.com/minomycin/ cheapest minomycin http://lifestylescenter.net/elimite/ elimite pills fate communicating beings, malfunctioning.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Testy do Policji
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9